En vull més...

 

"Noi... porto uns dies que Déu ni do! Ja havíem quedat amb aquell amic que et vaig dir, però les coses s'han torçat i ho hem anat ajornant i, clar... una no és de pedra!!!"

Poc més o menys la conversa va anar així. Tenim prou llibertat, amistat i confiança com per poder parlar de sexe, de necessitats emocionals, de necessitats afectives sense preocupar-nos de què i com ho diem. No hem de fer veure que no ens masturbem ni que lliguem i follem més que un o una altra... podem parlar sense embuts ni prejudicis.

"Dona, -li vaig dir- i si poses algun al·licient als teus jocs? M'agradaria regalar-t'ho jo, però ja saps que ara mateix no puc..."

"Què vols dir? un consolador? uix... fuig! passo d'estris de plàstic!!!"

"No... bé , ara mateix estava pensant en una altra mena d'estri..."

Entenc que qui no ha fet servir mai accessoris -més enllà dels estris domèstics habituals com pot ser el coixí, l'edredó, la butaca o els llençols... - pot sentir-se incòmoda imaginant-se amb un artilugi (hauria de dir artefacte per ser lingüísticament correcte) entre mans per masturbar-se. Però a vegades, només es tracta de provar-ho.

"Saps què són les boles xineses?"

"... em sona..."

"bé... són un aparell, de fet dues o més boles quasi sempre metàl·liques recobertes per una mena de funda agradable al tacte; serveixen com accessoria la masturbació, si es vol, però també es poden portar posades i ajuden a enfortir la musculatura pèlvica... a part de fer un massatge molt agradable..."






"mmm... i va bé?"

"doncs com pots suposar... no he tingut ocasió de provar-ho!!!! :D
però algunes amigues diuen que sí, que ajuden i que són prou estimulants...!"

"si... només em falten estímuls a mi!!!"

Van passar uns dies. Ens vam tornar a trobar al messenger.

"Eiiiiiii!!!! saps que les vaig demanar? M'han arribat avui!!! :DDDD!!!!"

"I què tal? les has provat?"

"Si les he provat? Me les he posat quan han arribat i encara les porto!!!! set hores! Veuràs demà quines agulletes!!!!! jajajaajjaa!!!

I em sembla que no, que no va tenir tiretes a la vagina. I que encara les fa servir!

1 comentaris:

Lula ha dit...

GATOT!!!!
Són com les meves! El mateix color!!

JA,JA,JAAAAA

Wenu, jo no les porto tantes hores eh?


MMMMmmmmmm mossegades!