homes i dones masclistes o poc cultivats?

 

Ja ho diuen els que hi entenen que sovint ens pensem que el món és com el veiem nosaltres. Fins que escoltem o llegim com el veuen els altres i ens en adonem que ni estem tant lluny de la represió sexual, ni dels tabús culturals, ni som tant europeus com ens pensàvem.

En els darrers dies he vist dues notícies a la premsa que m'han fet dubtar de l'any en el qual vivim:
"Anul·len un taller per fabricar vibradors perquè algun centre escolar de Roses tem que fomenti el sexe"

Vaig al·lucinar! I vaig buscar més informació. Resulta que entre moltes altres activitats per a joves el CAR Jove (un centre de dinamització de l'àrea de joventut de l'ajuntament de Roses) va preveure una fòrmula imaginativa per a parlar de sexualitat a joves majors de 18 anys; es tractava de reciclar aparells domèstics en vibradors com a excusa per a "parlar" en un ambient de llibertat de sexe i plaer. Diuen que han anul·lat el curs per manca d'inscrits... (el curs era per a 10-15 persones i n'hi havia 5 d'apuntades) però no m'ho acabo de creure, perquè el curs s'havia de fer el gener del 2009! No podien esperar a desembre a tancar la inscripció?

Penso que l'ajuntament, o els seus responsables, s'han acollonit davant el rebombori creat. Aquesta és si més no la impressió que dóna. O sigui, segons quins temes encara es poden i s'han de censurar...

Més informació: elperiòdico.cat, huubs.cat, avui.cat.

Segona notícia:
"Censuren a Caldes un cartell que anuncia una festa eròtica"

Altre cop, protagonistes els joves: als Joves Intrèpids de Caldes de Malavella se'ls hi va acudir fer un cartell per promocionar una festa eròtica. Però van tenir la mala pensada de fer una petita modificació a una imatge que surt a l'escut de Caldes; van canviar la imatge oficial -la d'una dona amb els pits al descobert prenen un bany termal- per una noia asseguda sobre un bidó, oberta de cames però ensenyant només les cuixes... vet aquí el motiu de la polèmica i de la notícia!

Si es publiquen notícies així o és que hi ha qui està interessat a mantenir una determinada moral o és que efectivament aquesta moral encara pesa massa.

També als blogs es descriuen situacions que relaten com pensem els catalans...

És cert que les botigues especialitzades en articles relacionats amb el sexe (les sex-shop's) han evolucionat des de fa anys pensant que la societat també evolucionava. M'hi ha fet pensar un post d'en Toy Folloso, que sol fer uns retrats fidedignes de la realitat social catalana: és curiós que encara en una conversa de bar -entre homes- es pugui sentir la frase: "...si es que allí un tio sólo se puede comprar una muñeca hinchable..."

Estic segur, però, que sí que hi ha molts homes i moltes dones que van deixant enrere el llast del masclisme, que no deixa de ser una forma egoista i poruga de no voler mirar la vida d'una altra manera.

Però com que és possible i probable que alguns i algunes no sàpiguen que es pot trobar a una sex-shop ni probablement quin ús donar-hi, deixaré algun suggeriment aquí.

En les relacions sexuals sembla que encara el que importa és un paio trempat + una dona submissa oberta de cames. I au... fot-li fort i acaba de pressa!

Em sembla que qui pensi això ja no li cal llegir gaire res més. Però si quan pensem en el sexe pensem també o sobretot en donar satisfacció a l'altra persona, hi ha un munt de detallets que es troben més fàcilment a les botigues especialitzades. Qui no ha pensat abans d'una cita en un regal per a l'altra? I si fos un regal per compartir?



Foto de Maesen per a la botigueta de la Cuca al Cau


Un body negre de màniga llarga ara que ve la fred... o un gel lubricant que estimula amb sensacions de frescor i aromes seductors? potser unes botes nuades amb cordons? o roba interior comestible?

Qui vulgui trobar nines inflables, vídeos i revistes també les trobarà. Però hi ha molts més estris. Potser només cal obrir una mica la ment i perdre les pors i les vergonyes.

2 comentaris:

mapi ha dit...

si, la veritat és que fa una mica de ràbia que encara al S.XXI no es pugui parlar de sexe obertament (bé, o penjar cartells o fer un curs de vibradors) i que encara hi hagi gent que s'espanti com si estiguessim tres segles enrere... ^^

Com si a casa no follessin oi? (bé, potser el problema és aquest) ;)

Gatot_X ha dit...

podria molt bé ser, pel núvols; diuen que no alliberar la tensió sexual no és gaire bo...!!!
;)
m'ha agradat passar pels teus blogs; ens anirem veient!
petons i llepades naturals!