llibres al sex-shop

 

Fa pocs dies parlava amb una amiga que em deia que algunes circumstàncies personals seves només les coneixíem dues persones i que tots dos érem homes.

Al vespre vaig refrescar en el pensament un tema que he parlat altres vegades amb dones en converses de xat: "és més fàcil per els homes tenir amics que per les dones tenir amigues".

No m'agrada gaire diferenciar intel·lectualment dones i homes, em sembla que té poc sentit en uns moments en què qui vulgui pot accedir "amb relativa facilitat" a diferents corrents de pensament i fer-se el seu propi plantejament intel·lectual, de pensament vull dir.

Però si que és cert que sigui per tradició, per aprenentatge o per costums socials és habitual trobar més número de lectores habituals que de lectors. I ara m'estic referint només al tema dels llibres.

Diuen que el millor amic de l'home és el gos; i el millor amic de la dona, un llibre.




fotografia trobada al space de predolosenderbcn


Bé, ja sé que la frase no és exactament així però... si non é vero é ben trobatto... que deia l'altra!

Els temps estan canviant. De fet, no han deixat mai de fer-ho.

musiqueta de fa 44 anys?


Bob Dylan. The times they are a Changing


Els nois, alguns nois també llegien llibres i ara molts nois també tenen i volen com a millor amic un llibre abans que un gos... hi ha nois i noies, homes i dones que comparteixen amistat amb llibres i mascotes i persones... i, de mica en mica, sembla que ens fem una mica més civilitzats.

Com les botigues del sexe. Fa 44 anys no n'hi havia. Després les que hi va haver semblaven només destinades a públic masculí i eren fosques i amagades. Ara, les sex-shop s'han anat reconvertint amb el canvi dels temps i de les mentalitats. I és sorprenent la diversitat d'articles que s'hi poden trobar.

A la sex shop en casa, tenen una secció dedicada a llibres específicament relacionats amb el sexe. Des de llibres de digitopuntura i de massatges, fins a llibres tècnics de com filmar a casa amb tècnica professional un DVD eròtic per a la parella, passant per llibres de fotografia eròtica -no tot és llegir- fins a d'altres de gastronomia i receptes per enamorar...

El que deiem... qui pot ser el nostre millor aliat?

Això ja és cosa de cada un...

1 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Ep, merci per la recomanació!